Steinkjer-Avisa 25 ÅR SIA

Adventskos i Egge

NISSEORKESTER I SØNDRE EGGE: Nisseorkesteret fra Egge skolekorps underholdt da Søndre Egge velforening inviterte til adventskos og juletretenning. Det sto dessverre ikke navn.  Foto: Steinkjer-Avisa

Ble hedret: Ingrid Kaldahl (f.v.), May Kristin Lervik, Kine Aunan, Jarle Kjeldseth og Therese Svarte ble tildelt innsatspokaler m.m.  Foto: Steinkjer-Avisa

Steinkjer blandakor: F.v. Vigdis Saursaunet, Margot Kvithyll, Synnøve Lien Jørgensen, Eva Fiske, Eva Røsandhaug, Anne Tangen, Vigdis Blindheim, Venke Fossli (foran) og Hilde Rønningen.  Foto: Steinkjer-Avisa

Nyheter

«Søndre Egge velforening inviterte til adventskos og lokal juletretenning i grendehuset søndag. Det var tredje året velforeningen arrangerte førjulsmesse og juletretenning. Ni hobbykunstnere fra Steinkjer var på plass med sin salgsutstilling, det var kafeteria og sosialt samvær både for barn og voksne. Underholdningen sto nisseorkesteret fra Egge skolekorps for.»

«Beitstad IL avviklet sitt årsmøte tirsdag kveld, og høydepunktet var kanskje utdelingen av årets bestemannspremie og innsatspokal. Bestemannsprisen gikk til Kine Aunan, årets innsatspokaler ble tildelt Martin Røsegg (fotball), Bjarne Olav Paulsen (friidrett), Ingrid Kaldahl (ski), May Kristin Lervik (håndball), Therese Svarte (turn) – og Jarle Kjeldseth blant de tillitsvalgte.»

«Når Steinkjer blandakor legger ut på tok med Jekta Pauline i januar, tar de med seg publikum som passasjerer på en gyngende seilas både til det kalde nord og varme, eksotiske sydhavsland.»

John Norum Turbuss annonserte handletur til Østersund for «kjøp av billig flesk». Turen kostet kr 150.