Julelunsj til 80 med Lions på Aktivitetssenteret

JULELUNSJ: Bente Roel, Per Margon Øie og Arnt Ove Andreassen i Steinkjer Lions serverte julelunsj til 80 pensjonister på Aktivitetessenteret torsdag. 

Nyheter

– Det er andre året vi inviterer til julelunsj, så det er i ferd med å bli en tradisjon. Baker´n spanderte brødvarer, mens Europris har bidratt med lys, servietter og mere til, sier Arnt Ove Andreassen i Steinkjer Lions.

80 pensjonister koste seg med god mat og drikke i Aktivitetssenteret torsdag. Jon Benum stilte som spellemann, mens Per Sverre Rannem og Knut Jørgen Nonstad bidro med gode historier, dikt og litt sang fra scenen i «gammelbassenget» på Samfunnshuset.

Julelunsjen er en av flere dugnadsoppdrag i regi av Steinkjer Lions. Torsdag var seks medlemmer i full sving med å servere mat og drikke, og skape en trivelig førjulsstund for de mange pensjonistene.

Aktivitør Rita Andreassen ved Aktivitetssenteret var som vanlig i full sving, og benyttet anledningen til å berolige de faste besøkende på Aktivitetssenteret.

– Vi består og lever videre, selv om det blir et litt begrenset tilbud. Etter oppussing av Samfunnshuset skal vi blant annet opp i festsalen. Vi vet ikke hvor vi skal holde til midlertidig mens renoveringen av Samfunnshuset pågår, sier en alltid like travel Rita Andreassen.