Oppgitt over Pasientreiser

Både fysioterapeut Øystein Bjørnes (venstre) og Hugo Bulling er oppgitt over hvor mye tid de må bruke for å dokumentere transport til og fra fysioterapeut/sykehus. – Det er ingen god, effektiv håndtering av pasienter det er lagt opp til. Det er heller motsatt, sier Bjørnes.  Foto: trine

Vi er lei oss for de problemer våre pasienter har opplevd, men Helse N-T HF har ingen innflytelse

Øystein Sende
Nyheter

Hugo Bulling hevder Pasientreiser sier han skal bruke en vei som ble lagt ned i 1957. Hver gang han er til behandling et sted, må han krangle med Pasientreiser om antall km.

– Pasientreiser hevder jeg skulle brukt en annen vei. De har funnet en vei på kartet, men den ble lagt ned i 1957. De sier det skal være 16 km fra meg på Bartnes, der jeg bor, til Steinkjer, men det er 19. Jeg må krangle med dem hver gang, og hver gang får jeg for 19 km til slutt. Det er kun på grunn av at jeg er så sta at jeg får pengene, sier Hugo Bulling, som er lungesyk – og således ofte innom både sykehus og fysioterapeut.