Store kontraster på Verrastranda lørdag: Først stengte butikken – så var det julebasar

Låste døra for siste gang

Sølvi Strand innrømmer at det er veldig vemodig å låse døra på butikken for aller siste gang. Mens hun har drevet butikken har tre ansatte fått fagbrevet i salgsfaget, etter å ha gått som lærlinger hos Sølvi. Etter det syntes hun at hun burde ta det selv også, noe hun har gjort. Nå er hun også i gang med å videreutdanne seg innen ledelse og markedsføring.  Foto: Svein Leknes

Nyheter

Litt over klokka 13.00 lørdag ble butikkdøra på Verrastranda låst for godt. En time senere møttes hele bygda til tradisjonell julebasar.

– Tidligere i dag var en kunde innom og ga meg en god klem mens tårene rant. Da kom det en tåre fram hos meg også. For det er trist at det nå er slutt for butikken her på Verrastranda, sier daglig leder Sølvi Strand.