Banken med høstens gaveslipp

Banksjef Gunnar Thorsen i Sparebank1 SMN delte ut penger til lag og foreninger i Verran og Steinkjer.

STØTTE: Banksjef Gunnar Thorsen delte ut penger til Jens Kåre Vågen, Verrabotn IL (t.v.), Tanja Boholm, Malm IL, Kari Mollan Øksnes, teaterlaget Von og Roy Staven, Steinkjer handikaplag. 

Nyheter

To ganger i året drypper det penger fra gavefondet til Sparebank1 SMN på lag og foreninger i Verran og Steinkjer. Nå fikk Steinkjer handikapforening 2.500 kroner til ny kaffetrakter og annet utstyr. Teaterlaget Von fikk 10.000 kroner til sitt 100-årsjubileum i Øvre Kvam og Rygg. Verrabotn idrettslag fikk 5.000 kroner til å få orden på søppelhåndteringa ved rasteplassen de har ved fylkesvegen. Selv om Malm idrettslag har en egen sponsoravtale med banken, vanket det 5.000 kroner til å dekke noe av utgiftene idrettslaget har til ny gapahuk for alle innbyggere ved grusbanen i Malm.