Ny transportpolitisk rådgiver i Sp

Ogndalingen Nils Michael Nilsson Ramsøy (28) er tilsatt som politisk rådgiver i Senterpartiets stortingsgruppe.

SAMFERDSEL: Ogndalingen Nils Michael Nilsson Ramsøy skal begynne som politiske rådgiver innen samferdsel for stortingsgruppa til Senterpartiet.   Foto: Voksenopplæringsforbundet

Nyheter

Ramsøy skal arbeide med saker knyttet til Transport- og kommunikasjonskomiteens område. Allerede som 12-13-åring startet Ramsøy i Senterungdommen i Steinkjer. Han har hatt mange og ulike tillitsverv både i Senterpartiet og Senterungdommen, blant annet som politisk nestleder i Senterungdommen. Han har jobbet fire år som fylkessekretær i Oppland Senterparti, og siden juli i år vært ansatt som rådgiver i Voksenopplæringsforbundet (VOFO) sitt hovedkontor i Oslo. Nils har studert PR- og kommunikasjon på BI og offentlig styring og ledelse på Høgskolen i Innlandet.

– Jeg gleder meg til å være med på å forme Senterpartiets politikk innen transport- og kommunikasjonsområdet. Senterpartiet er det eneste partiet som ser behovet for en skikkelig infrastruktur i hele landet, og som representerer et klart alternativ til dagens regjering, sier Nils Ramsøy.

Han legger ikke skjul på at han drømmer om en plass på Stortinget og regjeringsarbeid.