6. juledag er det premiere på «Den svevende jomfru» på Åsheim i Sparbu

Klart for svingdørsfarse

Tradisjon tro har Sparbu Teaterlag en forestilling på plakaten når det nærmer seg jul. 6. juledag er det premiere på «Den svevende jomfru». Instruktøren hevder den er bedre enn «Den spanske flue».

Forviklinger: Det er en type gapskratt-artig farse skuespillerne på Åsheim øver på i disse dager. Fra venstre Tove Selbo, Hallgeir Modell, Heidi Taraldsen, Jan Arne Engan, Ann Katrin Lillemark Saur og Fredrik Wasshaug (bak), Sigrid Schiefloe og Jonas Skjeflo.  Foto: Trine Binde Bratberg

Det er lett å føle seg hjemme i lag med Sparbu teaterlag

Vegard Moen
Nyheter

– 6. juledag er det premiere – og da går det slag i slag to kvelder i uka pluss helger så lenge vi selger billetter, sier Oddbjørn Langli. Han er leder i Sparbu teaterlag på åttende året, så han vet hva han snakker om.

Det er ti skuespillere på scenen denne gangen, men til sammen er det rundt 40 personer involvert i årets oppsetning. De startet øvingene i september – og da med Vegard Moen fra Henning som instruktør. Vegard Moen har vært instruktør i mange år, men aldri i Sparbu teaterlag.