Steinkjer-Avisa for 25 år sia:

TV-aksjon og familiekonsert

stort familieshow: «Livssynsgruppa fra Mære skole markerte at menneskerettighetene er 45 år». I lag med 400 barn fra Kulturskolen og flere barneskoler i Steinkjer deltok de i et stort familieshow.  Foto: privat

sang og dans: Marit Jordet Langhammer (f.v.), Nina Moen Sælø, Mari Hjulstad Iversen, Erlend Augland Kvam og Håvard Jordet Langhammer fra Kulturskolen deltok også på konserten.  Foto: privat

Martnaskomite: Leder Birgit Aas løftes av Kari Tinglum Hoseth, Per Sande, Torgrim Lillemark, Morten Holtan, Olav Hougen og Terje Mølnvik.  Foto: privat

Nyheter

«Praktisk talt alle barneskolene og musikkskolen i Steinkjer kommune deltar med til sammen over 100 elever fra alle klassetrinn når Norges Røde Kors TV-aksjonen 1993 i samarbeid med kommunekomiteen inviterte til stort familieshow. Med sang, dans og drama i menneskerettighetenes og fredens ånd markerte de enkelte skolene sin støtte til årets TV-aksjon. Mottoet for TV-aksjonen 14.11.93 var «Grenseløs omsorg».

«Alle var veldig spent da familiekonserten i Saga på Dampsaga skulle ta til søndag kveld. Barna selvfølgelig fordi de snart skulle opptre på en scene foran 400 forventningsfulle tilskuere. Publikum fordi deres håpefulle skulle synge».

«Steinkjer Handelsstands Forening har nå oppnevnt neste års martnaskomite. Det er Birgit Aas som er leder. Komiteen får ekstra store utfordringer ettersom det neste år er 30-årsjubileum for martnan, og en annen begivenhet som kan nevnes er at Birgit Aas blir den andre kvinnelige leder for komiteen gjennom disse årene. Den første var Ingeborg Heggstad for 15 år siden».