Julemarked og julebasar

Julemesse: Jadarheim er alltid godt besøkt når det er julemarked. 

Nyheter

Søndag er det julemarked på Jadarheim på Jåddåren, og julebasar i Follavatnet grendehus.

For å kunne drifte grendehusene er aktiviteter i forbindelse med jula viktig for å skaffe inntekter til strømregning, forsikring og vedlikehold. Hvert år gjør grendehusforeninger og styrer en formidabel innsats for at innbyggere skal kunne få en formsak på julestemninga, samt få kjøpt noe handarbeid eller andre julevarer. Lotteri og tombola er andre viktige ingredienser for å få inn penger.

Julemarkedet på Jadarheim og julebasaren på Follavatnet grendehus har alltid vært godt besøkt, og folk vet hva de vil finne innenfor dørene. Og, det kanskje aller viktigste, er at man treffer naboen og den tidligere naboen som har flyttet over en kopp kaffe og et kakestykke. På Jadarheim åpner de dørene klokka 12.00. På Follavatnet klokka 15.00.