Lørdag er det LHLs basar igjen

Liv Thun (venstre), Åse Dolmseth, Sonja Ballo, Borgny Trana og Bjørg Åsenhus håper det kommer mange når LHL arrangerer den årlige førjulsbasaren i aktivitetssenteret 3.11. 

Nyheter

3. november har LHL Steinkjer førjulsbasar i aktivitetssenteret i Steinkjer. De kan friste med kjempefine premier og kaffe.

Veldig mange av de 200 medlemmene i Hjerte og Lunges avdeling i Steinkjer har bidratt med premier til den årlige basaren. I år kan de nok en gang friste med flotte hjemmelagede premier. Flere damer har møttes for å strikke premier – og for å planlegge den årlige basaren i kjelleren på samfunnshuset i Steinkjer.

I tillegg til loddsalg frister de med årer, tombola, katta i sekken og kaffesalg. Nytt av året er at de lodder ut en stor kolonikurv i tillegg til alle de hjemmelagede premiene. Man kan også vinne et stort gavekort på Amfi, så det er grunn til å ta turen til Aktivitetssenteret i Steinkjer lørdag 3. november. De åpner dørene kl. 10.30 – og holder det gående helt til kl. 15.

De driftige LHL-medlemmene i Steinkjer håper å kunne skaffe mellom 30.000 – og 35.000 kroner til foreningen, i hvert fall gjorde de det i fjor.

LHL Steinkjer er ett av mange lokallag som bidrar til å gi et godt og variert tilbud til hjerte- og lungesyke.