NAF Steinkjer inviterte til barneteater på Dampsaga

Fengende teater med viktig budskap

Dramaelever ved Inderøy videregående skole skapte glede og undring med barneteateret i regi av NAF Steinkjer.
Nyheter

– Det var kjempeartig, spesielt med så mye respons fra publikum. De var helt med fra starten, sier Oskar Kvaløsæter, som sammen med resten av tredjeklassen i drama og teater på Inderøy vgs. fikk oppdraget.

For tiende gang inviterte NAF Steinkjer og Omegn barnehagebarn til teaterforestilling. Omtrent 300 barn møtte opp for en morsom og lærerik teaterforstillingen der refleksvester og bilbelter var sentrale tema.

Historien starter med at Jonas, som går i barnehage, aldri fikk en egen refleksvest. Det løser han med å stjele refleksvester, noe som er starten på en dramatisk og spennende jakt med både politi, prinsesser, refleksfeen og en vennegjeng som omsider får Jonas på bedre tanker.

Underveis ble det unge publikummet utfordret både med spørsmål og gåter, og det manglet ikke på svar fra salen.

Etter forestillingen delte elevene ut reflekser og slo av en prat med ungene. Maskoten «Naffen» dukket også opp til stor begeistring for de yngste, som både koste og hilste på den lodne løven.

– Vi fikk oppdraget av NAF, og teaterforestillingen er en del av undervisningen vår. Det er vår første barneforestilling, og det gikk kjempebra, sier Mattis Westerdal etter forestillingen.