Frivilligpris til dyrevern

Frivilligpris: Dyrebeskyttelsen i Nord-Trøndelag, med leder Tone Iren Lundsaunet i spissen, blir hedret for deres innsats med Steinkjer kommunes frivillighetspris. Det ble vedtatt i hovedutvalg for oppvekst og kultur tirsdag. 

Nyheter

Dyrebeskyttelsen i Nord-Trøndelag er tildelt Steinkjer kommunes frivillighetspris.

– Dyrebeskyttelsen i Nord-Trøndelag fortjener frivillighetsprisen for sin innsats for dem uten stemme, uten rettigheter og uten mulighet til å forsvare seg selv. Dyrebeskyttelsen er avhengig av ulønnede frivillige og de fortjener all respekt for det arbeidet de gjør i form av denne prisen, står det i begrunnelsen som ble vedtatt av hovedutvalg oppvekst og kultur tirsdag.

Dyrebeskyttelsen har lenge vært svært aktive og tydelige i det offentlige rom i Steinkjer kommune.

– Det legges ned et betydelig arbeid med målsetting om å bedre forholdene for dyrs rettigheter. Det er også slik at mange av lokallagets medlemmer legger ned stor innsats i å ta imot dyr i fosterhjem, samt sørge for helsehjelp og veterinærtjenester. Det er et stort ansvar å ta vare på dyr som blir neglisjert eller forlatt av ulike årsaker. Her gjør dyrebeskyttelsen en fantastisk innsats i Steinkjer kommune.

Prisen består av diplom og et pengebeløp som deles ut på frivillighetens dag 5. desember.