Roy har et sterkt samlergen

Når du kommer hjem til Roy Visth i sentrum av Malm skjønner du fort at her har du å gjøre med en lidenskapelig samler.

BENSINSTASJON: Roy Visth er stolt av den gamle bensinstasjonen sin med pumper fra både Elverum, Møre og Budal. Støtt og stadig kommer det nysgjerrige turister innom for å se hva han har av rariteter. 

Nyheter

Det første man blir møtt med er gamle bensinpumper. Roy Visth har bygget opp to egne bensinstasjoner på gårdsplassen. Pumpene har han samlet inn fra hele Norge. Til gamle bensinstasjoner høres selvfølgelig også gamle skilt med. Det har han veggene, både inne og ute, fulle av. Innimellom står det gamle boremaskiner fra gruva i Malm. Det er vikingøkser, gamle bøker, lamper, kopper og kar. Inne og ute er det fullt av gamle ting, antikviteter, snurrepiperier og gjenstander. Etter bare noen minutter hos Roy Visth vet du hvorfor utstyrssjefen i ”Eplene i Messehagen” tok kontakt med Roy, når det var noe de skulle ha fra 50-60-tallet.