Arne Olav Øksnes fra Steinkjer gikk Norge på langs

Ut på tur igjen – 5 dager etter hjemkomsten

SKJEGGET STUSSET: Da han startet var planen å være tilbake på jobb 15. oktober. – Alt gikk som jeg planla, så mandag er jeg på jobb på Eiksenteret, sier Arne Olav Øksnes, som torsdag morgen dro på nok en tur i lag med hunden Vera. – Vi må gå oss ned. Det er viktig det også.  Foto: Trine Binde Bratberg

Nyheter

Lørdag kom Arne Olav Øksnes fram til Nordkapp etter å ha gått Norge på langs i 117 dager. Fem dager etter dro de ut på nok en tur, Arne Olav og Vera. ”Vi må gå oss ned”, sier sprekingen i Steinkjer.

Han var skikkelig skjeggete og nokså tynn da han møtte kona Randi og eldstesønnen Rune på Nordkapp sist lørdag ettermiddag, Arne Olav Øksnes. Han hadde en drøm om å gå ”Norge på langs” – og 5. oktober gikk drømmen i oppfyllelse. Bortsett fra kraftig skjeggvekst og litt for store klær var han uforskammet frisk og rask etter 117 dager på tur i lag med hunden Vera.