Inviterer til fest i Steinkjer rådhus

Leder i Eldres råd, Arvid Hatling, ser fram til en festkveld i lag med mange pensjonister i Steinkjer og Verran. – Vi er glad for at Liv Thun har sagt ja til å være festtaler, sier Hatling.  Foto: trine

Nyheter

Fredag 12. oktober inviterer Eldres råd alle pensjonistene i Steinkjer og Verran til trivelig lag og fest i Steinkjer rådhus.

«Trivelig i lag» – er mottoet deres. Og de frister med både mat, kaffe og kaker, musikk, korsang, allsang og dans.

– Denne fredagskvelden er det det sosiale som er viktig. Vi skal slappe av og kose oss, også får vi høre hva Liv Thun har å si. Hun har med en hilsen fra Pensjonistforbundet sentralt, sier Arvid Hatling i Eldres råd.

Liv Thun sitter i fylkesstyret i Pensjonistforbundet – og det er hun som er kveldens festtaler.

– Pensjonistforbundet har lagt en handlingsplan for de kommende tre årene, og den planen vil jeg snakke litt om.

– Kan du røpe litt hva den inneholder?

– Vi har som mål å verve flere medlemmer. I dag er det 235.000. Målet er 400.000 medlemmer. Minstepensjonistenes rettigheter skal vi jobbe med – også er vi opptatt av at det skal være nok sykehjemsplasser og omsorgsboliger, sier Thun, som roser arbeidet de lokale pensjonistlagene gjør.

Påmelding kan skje til kommunen på mail/tlf. 74169000/Solnes: 90549093 – innen 8.10.