Steinkjer Volleyballklubb inviterer til sittevolleyball

Volleyball på rumpa

PÅ RUMPA:: Foran f.v. : Ailin Lona Tønne, Kaisa Alte Weiseth, Kine Weiseth, Synnøve Thingstad, Erlend Tuflått Elvestad. Bak f. v. : Svein Roar Susegg, Defne Basoglu , Ingunn Vesterdal, Emilie Belsaas, Sigrun Vesterdal Bendiksen, Ane Bones, Ingeborg Moe og Håkon Estil  Foto: privat

Nyheter

Sittevolleyball er det nyeste treningstilbudet i Steinkjerhallen. Steinkjer Volleyballklubb inviterer til morsomme og annerledes treninger.

Treningstilbudet for alle

– Tilbudet er for ungdom og voksne. Det er godt egnet for personer med nedsatt funksjonsevne, men også funksjonsfriske. Det kreves ingen spesielle hjelpemidler utover nett og ball – og deltakerne må kunne sitte på gulvet uten støtte, sier Irene Sand i Steinkjer Volleyballklubb.