Øystein Skagen Berg i Sprova er i semifinalen i «Årets unge bonde»

Kjøpte seg egen gård

GLADSØ GÅRD: Øystein, Nora (2) og Sisilie Skagen Berg trives hjemme på Gladsø gård. Om noen måneder vil den unge familien få et medlem til. Nå håper de på mange stemmer på «Årets unge bonde».  Foto: Svein Leknes

Nyheter

Øystein Skagen Berg er så glad i Sprova og gårdsdrift, at han og kona Sisilie kjøpte nabogården til der han vokste opp.

Nå håper de på mange lokale stemmer i «Årets unge bonde».Han er vokst opp på Midtre Gladsø gård i Sprova. Den gården har broren Stein Joar tatt over. Et steinkast lenger bort kjøpte den andre broren, Hans Tore, Sprova gård for ti-tolv år siden. Lillebror Øystein (32) og kona Sisilie kunne ikke være noe dårligere, og kjøpte gården Gladsø, som ligger midt mellom, i 2013.