Tranabakkans helter den gang

Tranabakkan: 1. rekke f.v. Terje Eriksen, Pål Jakobsen, Hans Røliaunet, Roar Fines, Tor Rishaug, Stein Egil Furuli, Pål Asp, Gunnar Sjaastad (bak), Anders Høe, Robin Strumbotn, Sigve Haugdahl, Geir Eriksen, Bjørn Ivar Midjo, Even Blengsli, Jann Roar Pettersen, Odd Vengstad, Eirik Furseth og Odd A. Pettersen.  Foto: Steinkjer-Avisa

Nyheter

«Tranabakkan følger Kvamskam opp i 3. divisjon, og har også mulighet til å kjempe om KM-tittelen etter søndagens fortjente 2-0-seier i Kvam. Men målet er allerede nådd, og trener Gunnar Sjaastad var fornøyd da mannskapet fulgte hans taktiske opplegg nesten til punkt og prikke på seierlederens hjemmebane».

«I går gikk fristen ut for å fornye «lappen» og få det berømte stempelet som gir dispensasjon for å kjøre bil med totalvekt inntil 7.500 kilo. Som bildet viser var det lang kø allerede før ekspedisjonen åpnet på Biltilsynet kl. 8 i går morges. De som sto først slapp å vente så lenge, men du skulle ikke stå langt bak i køen før ventetiden ble timelang».