Steinkjer-Avisa for 25 år sia:

Husker du da Steinkjer var en pølseby?

egge museum: «Odd Bratberg (f.v.), museumsvertinne Kari Anne Sprauten og Arvid Hatling med den nye Eggepølsa i pakning med spekefjøl. Den er nå på markedet og selges av Steinkjer museum».  Foto: privat

Nyheter

«Steinkjer er blitt en pølseby, og det er slett ikke dumt når man vet at altfor mye råvarer sendes ut av distriktet for videre bearbeiding. Ikke før har H. Thoresen begynt å få den nye Bølapølsa til å slå an, så kommer et nytt produkt med historisk tilsnitt på markedet, nemlig Eggepølsa».

«Sannankiosken er nå en saga blott – i alle fall som kiosk i byen. Tirsdag forsvant den nemlig fra sin mangeårige plass på Sannan. Det var Egge IL som tok seg av flyttingen, og kiosken vil nå bli brukt av idrettslaget ved deres anlegg i Egge».