Høstutstilling i Regimenten

PÅ PLAKATEN: Årets plakatmotiv til utstillingen er et kunstverk av Kjersti Kjøssveen. 

Nyheter

«Vår egen Høstutstilling» i regi av Steinkjer Kunstforening er blitt en tradisjon. I år deltar mer enn 40 kunstnere, og antallet innleverte kunstverk har passert 100!

– Vi har garantert at alle får med minst ett arbeid. Utstillinga er for kunstnere med tilknytning til Steinkjer-distriktet, som vi generøst har bestemt strekker seg fra Skatval til Namsos. Spennet er stort på alle andre måter også, i størrelse, teknikk, uttrykksmåter og utstillingserfaring. I år er vi spesielt glade for at en gjeng unge kunstnere fra Steinkjer vgs har meldt seg på, sier kunstforeningas leder Inger Dahle.

NTE har gitt 5.000 kroner til to stipend som går til utstillingas to mest fremragende uttrykk.I tillegg deler Kunstforeninga ut Publikumsprisen på 1000 kr til det kunstverket besøkerne stemmer fram. Utstillinga åpnes i regimentsboligen lørdag 15. september klokka 13.00 av Kari Ann Aune, med musikalske innslag fra kulturskolen.

Utstillinga er åpen hver helg ut september, og avsluttes med høytidelig prisutdeling søndag 30.september.