Sommerstemning i september

"Indian summer" langt ut i september.
Nyheter

Etter en rekordvarm juli ble store deler av august en fuktig og kjølig nedtur. Men nå i september har finværet kommet tilbake, med temperaturer opp mot 20 grader flere dager. Med tanke på at gjennomsnittstemperaturen for Steinkjer i september vanligvis er 11 grader, er det all grunn til å være fornøyd med disse høstdagene vi nå har.

Nå meldes det riktignok litt våtere og kaldere vær de kommende to dagene, men i helga og i starten av neste uke meldes det temperaturer opp mot 15-16 grader igjen, noe som må sies å være riktig bra i midten av september.

Nede på Holmen i Steinkjerelva er det fortsatt riktig så grønt og sommerlig, og endene koser seg i vannspeilet på nordsia av Holmen.

Vår oppfordring blir: kom dere ut og nyt den siste resten av sommeren 2018 - det er bare drøyt tre måneder til jul!