Roy Staven (70) tok tak i sin psykiske helse

Vant kampen mot angst ute i naturen

Med å utfordre seg selv i skog og mark har Roy Staven fått kontroll over angsten.

Roy Staven har full kontroll på den elektriske rullestolen ned fra Oftenåsen sammen med assistent og turvenn Per Åge Bjerkan. – Etter sju år med egenterapi i naturen kan jeg si at jeg er stolt av kroppen min. Jeg håper min historie kan inspirere andre til å ta tak i sitt psykiske liv, sier Roy Staven, som også skryter av dugnadsgjengen som har lagt til rette for alle opp til Oftenåsen. 

Jeg vet at jeg aldri blir fri angsten, men det er jeg som kontroller den og ikke omvendt.

Roy Staven
Nyheter

– Det handler ikke om å bli svett på panna, men «svett» innafor panna, sier Roy Staven i det han tar fatt på turen opp til Oftenåsen med sin elektriske rullestol.