Roy Staven (70) tok tak i sin psykiske helse

Vant kampen mot angst ute i naturen

Med å utfordre seg selv i skog og mark har Roy Staven fått kontroll over angsten.

Roy Staven har full kontroll på den elektriske rullestolen ned fra Oftenåsen sammen med assistent og turvenn Per Åge Bjerkan. – Etter sju år med egenterapi i naturen kan jeg si at jeg er stolt av kroppen min. Jeg håper min historie kan inspirere andre til å ta tak i sitt psykiske liv, sier Roy Staven, som også skryter av dugnadsgjengen som har lagt til rette for alle opp til Oftenåsen.  Foto: Øyvind Bones

Jeg vet at jeg aldri blir fri angsten, men det er jeg som kontroller den og ikke omvendt.

Roy Staven
Nyheter

– Det handler ikke om å bli svett på panna, men «svett» innafor panna, sier Roy Staven i det han tar fatt på turen opp til Oftenåsen med sin elektriske rullestol.