Ved alle hoteller utføres det rominspeksjon. I Las Vegas brukes en app laget i Steinkjer

Gjør suksess i Las Vegas

Frank Udnæs er arkitekten bak en app som brukes på et vanvittig stort hotell i Las Vegas. Det er 4.750 rom på hotellet, der det foretas rominspeksjon via en app utviklet i Steinkjer.

storjobb!: Ifølge Frank Udnæs er det en beleggsprosent på 93 prosent ved hotellet Wynn Encore Las Vegas. Når det er 4.750 rom – og alle rom vaskes hver dag, er det penger og tid å spare når man kan unngå å bruke A4-ark. – Rominspeksjonen ble gjort manuelt. De som kom inn i et rom for å sjekke at vaskeren hadde gjort jobben sin, hadde med seg en haug med papirer – og etterpå skulle noen tyde resultatet ... Nå forteller appen hvem som trenger mer opplæring, hvem som gjør jobben bra osv. 

Nyheter

– Det startet med at jeg fikk en telefon fra Kristian Wanderaas fra Steinkjer i 2012. Han bor i USA. Han hadde en idé. Jeg reiste over – og kort fortalt førte det til at vi utviklet et system for rominspeksjon uten bruk av papir. Vi startet i 2012 – og lanserte appen med brask og bram i 2014 da vi fikk signatur fra Brian Goldbrands, sjefen ved hotellet Wynn Encore Las Vegas, sier Udnæs, som siden har jobbet dag og natt.