– Vi må våge å tenke stort

I år er det ti år siden Evy Kasseth Røsten fikk oppleve at hennes idé om et gruvespel ble en realitet. Nå vil hun ut til et større publikum.

MESSA: Her foran peisen i storstua i messa til Fosdalen bergverk, var ikke stedet hvor arbeiderne fikk innpass i gruvetida. Nå gleder Evy Kasseth Røsten seg til at stort sett alle aktører, i løpet av dagen, er samlet under samme tak. I spelverden er det unikt at alle bor sammen slik, og ordner seg selv. 

Nyheter

– Jeg er opptatt av at «Eplene i Messehagen» blir forvaltet riktig i framtida. Jeg håper og tror at det kan bli enda større med en festival rundt. Jeg ser for meg at vi kan ha seminarer om for eksempel annerledeshet. Det kan være barneforestillinger og andre happeninger på dagtid, og med «Eplene i Messehagen» om kvelden, sier Evy Kasseth Røsten.