Rim og regler fra barndommen

Søstrene Martha og Eva Hægstad har samlet tekst og instruksjoner av kjente og kjære regler og rim.

CD: Martha og Eva Hægstad har samlet gamle sanger, rim og regler fra barndommen i Sparbu. 

Nyheter

– Det startet med at vi leste opp noen gamle regler og rim til familien, sier Eva Hægstad.

Det skapte nysgjerrighet, og det kom fram at få husker de gamle rim og reglene så godt som søstrene Eva og Martha Hægstad. De startet å samle inn og skrive ned både tekster og instruksjoner – og tok turen til et lydstudio.

– Vi har lest og sunget inn sanger, rim og regler som vi husker fra barndommen i Sparbu. Cd-en var en artig julegave til barnebarna, men kan også kjøpes for en rimelig penge, sier Eva Hægstad, og legger til at cd-en kan kjøpes for en femtilapp, som dekker kostnadene akkurat.