Ordner alt for deg

Terje Watterud og Fredrik Wasshaug er klare for å skreddersy arrangementer for kundene.

NYTT EVENTSELSKAP: Terje Watterud og Fredrik Wasshaug har dannet selskapet ShowEvent. 

Nyheter

Duoen som står bak det nye eventselskapet ShowEvent er to kjente fjes fra kulturnæringslivet i Steinkjer – Watterud med Scenemann AS, og Wasshaug som konferansier, regissør og showmann. Nå slår de sine pjalter sammen og satser på eget eventselskap.

– Vi har møtt hverandre mange ganger i forbindelse med ulike arrangement de siste 3-4 årene, og så begynte tanken om å gjøre noe sammen å modnes. Vi trigger hverandre, og har bred erfaring til sammen, sier Watterud.

Kan ordne alt

Kort fortalt er ShowEvent et eventselskap som tar på seg å planlegge og gjennomføre store og små arrangement for bedrifter og andre aktører.

– Til sammen har vi et stort nettverk innenfor ulike arenaer, og kan ordne med alt fra mat og servering, til artister og partytelt. I dialog med kundene skal vi finne ut hva som er ønskene og behovet, sier Wasshaug.

Et tilbud som manglet

– Det er samtidig viktig å understreke at vi ikke er et artist-management, slik enkelte ser ut til å tro. Vi kan derimot leie inn artister til eventer ved behov, legger Watterud til.

Mens det i Trondheim og andre større byer finnes en rekke eventselskaper, blir ShowEvent det første i Steinkjer.

– Jeg har egentlig hatt lite eventbyrå-kontakt gjennom Scenemann, så jeg tenkte at det var på tide å lage et byrå selv. Timingen er også god, for det er mye som skjer, og vi ønsker å være med på å sørge for at det blir enda mer liv i Steinkjer som arrangørby, sier Watterud.

God respons

Etter at duoens planer har blitt kjent, har de fått mange positive tilbakemeldinger:

– Det har vært veldig bra respons, og flere har uttrykt at dette er et tilbud som har manglet, og som trengs i Steinkjer. Vi håper også det gir ringvirkninger for det lokale næringslivet for øvrig, sier Watterud.

– Dere fortsetter med jobbene dere har i dag i tillegg?

– Ja. Det blir nok mindre fritid nå, konstaterer Wasshaug.