Naturen som påskudd

I disse dager er Arne Borring (62) i full gang med å male bilder fra Steinkjer. – Jeg er opptatt av landskaper, og i Steinkjer-området er det masse fine motiver, sier årets weidemannstipendiat.

FRA BY GÅRD: Arne Borring i full gang med å male fra alleen på By Gård. – Jeg arbeider hovedsakelig med landskaper i olje eller pastell, sier årets mottaker av Jakob Weidemann Minnestipend, Arne Borring. 

Nyheter

Arne Borring er Oslogutt, født i Bærum i 1956, og har sitt faste atelier i Collets gate i hovedstaden. Han er utdannet ved Oslo Husflidskoles tegnelinje og Statens Kunstakademi, og har siden 1992 malt på heltid. Han har fått flere stipender, og har hatt en lang rekke separatutstillinger både i inn- og utland. Det nevnes også at flere kommuner har gått til innkjøp av Borrings arbeider.