John er hedersgjest

John Skjelvåg er Steinkjer kommunes hedersgjest når RBK inviterer alle steinkjerbygg til kamp.

ALTMULIGMANN: John Skjelvåg har siden 1990 vært altmuligmann og trener for Steinkjer fotballklubb på Guldbergaunet, og er ildsjel i friidretten. Nå blir det Storsjøcup med SFK, før det blir RBK-kamp som Steinkjer kommunes hedersgjest neste lørdag.  Foto: Øyvind Bones

Nyheter

Hele Trøndelag på Kamp er navnet på RBK-kampanjen der trønderske kommuner blir spesielt invitert til hjemmekamp på Lerkendal.

Steinkjer kommune er den utvalgte kommunen til hjemmekampen mot Tromsø lørdag 7. juli. Samtlige i kommunen får spesialpris på billetten, og unge fotballspillere får anledning til å være både ballhentere, draktbærere, småtroll og delta på innmarsjen før kamp. Det blir også mulig å møte noen av spillerne etter kamp. De unge fotballspillerne blir kjørt til og fra Lerkendal i RBK-bussen