Steinkjer-Avisa - 25 ÅR SIA

Elevene malte grå, triste vegger

Femteklassingene: – ved Fagerheim skole tok initiativ til å male gjerdet rundt Fagerheim skole med malingsrester hjemmefra. Det sto dessverre ikke navn på elevene, men flere kjenner nok noen.  Foto: Trine Binde Bratberg

Konfirmanter i mære kirke: Det sto ikke navn på ungdommene som ble konfirmert i Mære kirke i slutten av mai i 1993. Det var Hans Birger Neergård og Liv Berg som konfirmerte dem.  Foto: Steinkjer-Avisa

Nyheter

«Denne uken har Fagerheim skole hatt såkalt Miljøuke. En annerledes uke, der elevene og lærerne arrangerer og deltar på ulike aktiviteter for å ta vare på det sosiale miljøet i form av sosialt samvær, men også det fysiske miljøet ved å male grå, triste murer og blasse meter med gjerde rundt skolen».

«11 jenter og 17 gutter ble søndag konfirmert i Mære kirke. Det var sokneprest Hans Birger Neergård og vikarprest Liv Berg som foresto konfirmasjonen i en fullsatt kirke, og ellers bidro Sparbu Hornmusikklag på tradisjonell måte med fin muskk utenfor kirken».


«Restaurantbransjen stiller store krav til fornyelse, og krovert Øystein Hovelsen i Steinkjer er så visst ikke den som mangler ideer og kreativitet. Nå innreder han Bank-Kvest’n til Steinkjers første pianobar, og åpning skal skje med fynd og klem i kveld».


«Blåbygget (Steinkjer skole) forsvant i løpet av to dager».