Skrev ny treårsavtale

NTE har vært med og støttet Steinkjerfestivalen helt siden oppstarten i 2006. Nå har de signert en ny treårig avtale som generalsponsor.

NY AVTALE: Arnt Egil Stjernen fra Steinkjerfestivalen sammen med Karianne Okkenhaug og Lise Musum Stangvik fra NTE. 

FOLKEFEST: Steinkjerfestivalen fyller Rismelen og torget til randen i juni. 

Nyheter

– Formelt sett kalles NTE generalsponsor, men vi ser på dette mer som en samarbeidsavtale. NTE har gått fra å være en ren sponsor i oppstarten, til å bli en viktig samarbeidspartner og NTE-ansatte er gode ambassadører for festivalen. Det er et tydelig signal og en anerkjennelse at den tyngste næringsaktøren i området støtter festivalen på denne måten, sier Arnt Egil Stjernen, som er nestleder i styret i Steinkjerfestivalen.

Langsiktighet

Treårsavtalen betyr også veldig mye for langsiktigheten.

– Vi er allerede godt i gang med å planlegge neste års festival, så dette er veldig viktig for oss, sier Stjernen.

NTE vil ikke ut med noe beløp på avtalen, annet enn at den er «i den øverste divisjonen» hva angår sponsoravtaler.

– Steinkjerfestivalen er veldig viktig for lokalmiljøet, og for Steinkjers attraktivitet. Den har blitt mer enn bare en festival, og gir hvert år store opplevelser, og det er noe vi ønsker å støtte videre, sier Lise Musum Stangvik, sponsoransvarlig i NTE.

Mange kommer hjem

Karianne Okkenhaug er markedsfører i NTE. Hun trekker fram betydningen Steinkjerfestivalen har som møteplass.

– Det har blitt en tradisjon for mange utflyttere å komme hjem til festivalen, og vi på NTE arrangerer studenttreff og sommerfest i forbindelse med festivalen. Jeg er imponert over hvor mange dyktige folk som finnes i festivalapparatet, og hvor dyktige de er på å få hit artister.

Nærmer seg utsolgt

De siste to årene har Steinkjerfestivalen blitt utsolgt, og det tegner den til å bli også i år.

– Halvannen uke før festivalen er forhåndssalget bedre enn noen gang, og vi har en intern gjettekonkurranse om når vi kan henge opp «utsolgt»-skiltet i år, sier Stjernen.