Praktisk eksamen funka

Fire elever ved Steinkjer videregående skole hadde eksamen ute i bedrift forrige uke. En av elevene skulle lage mat til en hel horde med mennesker.

EKSAMEN PÅ CHEF MATHALLEN: Kristin Maaø Fjærli (midten) hadde eksamen ute i bedrift. Det siste skoleåret har hun vært utplassert hos Dan Sverre Høin Hanssen (fremst) og Christer Sætereng Oksvold i Chef Mathallen, og fredag hadde hun eksamen der. – Det er litt mer jobb for meg, men jeg synes det er bedre at eksamensoppgaven gjennomføres som en vanlig arbeidsdag ute i bedrift. Det er første gang vi gjør det her, sier Britt Karin Finne, som er faglærer på VG1 og 2 på restaurant og matfag.  Foto: trine

Nyheter

Kristin Maaø Fjærli gjennomførte eksamen hos Chef Mathallen, der hun har vært utplassert én dag i uka det siste skoleåret. Hun er elev ved restaurant og matfag (VG2).