Otto leverte i revyfestival

Otto Heimdal og Steinkjer Mannssangforening sikret seg finaleplass under Midtnorsk Mesterskap i revy.

DYKTIG: Otto Heimdal og Steinkjer Mannssangssforening var i finalen i midtnorsk mesterskap i revy. 

Nyheter

Det ble nemlig finaleplass på den dedikerte sangeren under Humorfestivalen i Hemne som var lagt inn i det arrangementet. Den lokale mannssangforeningen klarte å få med tre nummer i det populære arrangementet.

Det er for øvrig det meste som er mulig ettersom det står i statuttene at det er ingen revygrupper som får med flere på festivalen, som er den største og mest populære utenom Høylandet. Heimdal har stått på scenen der flere ganger de siste årene.

Bidro med tre nummer

– Vi var fornøyde med at vi fikk med tre nummer i Midtnorsk Mesterskap. Likeså at det ene nummeret passerte nåløyet og kom til finalen. Med maksimal uttelling så hadde vi fått med oss en pris som vi gjorde for to år siden. Men det er alt annet enn lett å få priser så lenge du konkurrerer med Lånkerevyen og andre dyktige revygrupper. Jeg og de andre var på ingen måte skuffet over at det ikke ble priser med heim denne gangen, sa Heimdal.

Juryen var fornøyd

Den kompetente juryen var godt fornøyd med det han og Steinkjer-sangerne presterte på den store scenen i Hemnehallen. De fikk se noen godt voksne karer som hadde den energien som man må ha for å gjøre seg bemerket i en slik sammenheng.

Steinkjer markerer seg

Steinkjer Mannssangforening har opp gjennom årene markert seg mer i lokalsamfunnet enn det man kan forvente av et sangkor. Tredje hvert år har de satt opp revyer som har vært populære. Det akter de å fortsette med.

– Det er stemning for at vi også skal gjøre det i fortsettelsen selv om dette er et tidkrevende prosjekt. Jeg er en av mange i koret som både liker å stå på scenen og ikke minst skrive tekster. Finalenummeret mitt på Hemne ble lagd til en lokal revy og var en slags parodi og hyllest til John Sivert Opdahl. Vi har produsert flere i den sjangeren, sier 58-åringen som har forhåpninger om at det skal være mulig å komme med i norges- mesterskapet på Høylandet neste år.