Balder fikk seg et støt

Hvert eneste år strømmer det til med hunder når Lars Morten Håven i Malm jeger- og fiskeforening holder aversjonskurs.

OMVENDT: Den engelske setteren Balder har akkurat fått et støt etter at han viste litt for stor interesse for sauene bak ham. Plutselig er situasjonen snudd. Nå er det Balder som er livredd for sauene, noe eier Robert Husby er veldig glad for. Nå kan duoen trygt gå på jakt, uten å være redd for at Balder skal ta sau. 

Nyheter

Robert Husby og hans engelske setter, Balder (2) går inn i innhegningen på Kilås gård ved Follavatnet i Verran. Der inne venter en liten saueflokk som blir gjetet rundt av gjeterhunden Pip og eieren Morten Kilås. Rundt halsen har Balder et halsbånd som Lars Morten Håven har satt på. Dersom Balder skulle finne på å angripe saueflokken, eller på noen annen måte vise interesse for dem, trykker Håven på knappen på en sender, som igjen sørger for at halsbåndet gir Balder et elektrisk støt.