Innflytteren håper Follafoss fylles med folk på «Snu på flisa» 16. juni

Fikk eksperthjelp

Innflytteren i Follafoss fikk eksperthjelp av halvsøstera, havfrua fra Kjerknesvågen da ny trampoline skulle testes i småbåthavna i Follafoss.

PROMOTERING: Joachim André Voldseth filmer Innflytteren og søsteren hans, havfrua fra Kjerknesvågen med Rannveig Gundersen og Karl Christian Aag under parykk og hjelm. 

Nyheter

Lørdag 16. juni står Follafoss igjen klare til å ta imot gjester til sin årlige store fest, «Snu på Flisa». I flere uker har Innflytteren, med Karl Christian Aag under pottehjelmen, og halvsøstera havfrua, med Rannveig Gundersen under parykken, blitt filmet av Joakim Voldseth i ulike scenarioer. Filmsnuttene har blitt lagt ut på Facebook-siden til «Snu på flisa» som markedsføring. Man kan trygt si at Gundersen og Aag gir av seg selv i den ene gale filmsnutten etter den andre.