Innflytteren håper Follafoss fylles med folk på «Snu på flisa» 16. juni

Fikk eksperthjelp

Innflytteren i Follafoss fikk eksperthjelp av halvsøstera, havfrua fra Kjerknesvågen da ny trampoline skulle testes i småbåthavna i Follafoss.

PROMOTERING: Joachim André Voldseth filmer Innflytteren og søsteren hans, havfrua fra Kjerknesvågen med Rannveig Gundersen og Karl Christian Aag under parykk og hjelm.  Foto: Svein Leknes

Nyheter

Lørdag 16. juni står Follafoss igjen klare til å ta imot gjester til sin årlige store fest, «Snu på Flisa». I flere uker har Innflytteren, med Karl Christian Aag under pottehjelmen, og halvsøstera havfrua, med Rannveig Gundersen under parykken, blitt filmet av Joakim Voldseth i ulike scenarioer. Filmsnuttene har blitt lagt ut på Facebook-siden til «Snu på flisa» som markedsføring. Man kan trygt si at Gundersen og Aag gir av seg selv i den ene gale filmsnutten etter den andre.