Rosarussetreff i Beitstad

Hvert eneste år på denne tiden er det russetreff i Beitstad.

Rosarussetreff: Glade russ i Beitstad med barn fra Beitstad, Jåddåren og Sør- Beitstad. BEGGE FOTO: Beitstad barnehage 

Nyheter

– Da samles skolestarterne fra Beitstad barnehage, Jåddåren gårdsbarnehage og Sør- Beitstad barnehage her i Beitstad. Vi går opp til Gammelgården og har et kjempefest med russeknuter, sier daglig leder Lise Halsen i Beitstad barnehage.

Blant annet får man en ispinne i lua om man spiste is. 17 rosaruss fra Beitstad, fire fra Jåddåren og to fra Sør-Beitstad hadde en flott dag sammen. De gjorde mye av det samme som sine røde, svarte, blå og grønne russekolleger. Nemlig å rulle rundt, rope høyt, hoppe og danse og bare ha det artig sammen. Beitstad skole kan bare glede seg til denne gjengen begynner til høsten.