SFK topper tabellen

Etter 5-1 hjemme mot LFK 2 har gultrøyene satt seg i førersetet i sin 3. divisjonsavdeling.

Thomas Sivertsen noterte seg for sesongens sjette scoring i kampen mot LFK 2. Her jubler han for scoring mot Tynset sammen med Thomas Sletvold.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Det så stygt ut i åpningsminuttene, da LFK 2 tok ledelsen etter bare to minutter og hadde et par store sjanser til kort tid etter.

Men som i flere kamper tidligere i sesongen, begynte SFK-maskineriet å rulle, og gultrøyene spilte seg mer og mer inn i kampen. Til slutt tok de helt over.

Andreas Granhus utlignet etter 25 minutter, og derfra og inn handlet alt om SFK.

Lorents Rishaug satte inn en perle av en scoring fra langt hold, før Sindre Sakshaug økte til 3-1 før pause.

Etter hvilen fortsatte SFK å angripe, og Thomas Sivertsen satte inn 4-1 kort tid etter at kampen var i gang igjen, og så ble det Sindre Sakshaug som fikk æren av å avrunde scoringsfesten med sin 5-1-scoring kvarteret før slutt.

Etter gårsdagens seier topper SFK avdeling med 12 poeng på fire kamper, etterfulgt av RBK 2 med 11 poeng, og Verdal og Byåsen, som begge har 10.

Yngve Sakshaugs mannskap har imponert i sesongsåpningen, og en av de virkelige testene på hvor godt dette laget er, får vi førstkommende lørdag. Da venter Byåsen på bortebane i Trondheim.