Pizza, kebab og grillretter

1. juni åpner Zabih Sultani gatekjøkkenet Tasty i de tidligere lokalene til Go og mætt.

ÅPNER 1. JUNI: Zabih Sultani overtok lokalene etter Go og mætt, og har totalrenovert lokalene. 1. juni åpner han Tasty, som byr på italiensk pizza, ekte kebab og gyros, samt andre grillretter. Kjøttet til kebab og gyros skal snurre på rulle-grillene vi ser til venstre i bildet. 

Nyheter

Lokalet i Kongens gate 32 har blitt totalrenovert og er nesten ikke til å kjenne igjen. Når man kommer inn døra, blir man møtt av en flisbelagt, lekker disk som går bakover i rommet, og innerst i lokalet – der det tidligere var kjøkken – er det nå innredet med sofaer og bord i lounge-stil.

– Jeg åpner 1. juni, og på menyen står italiensk pizza, ekte tyrkisk kebab, gyros og diverse grillretter. Vi blir de første i Steinkjer med ekte kebab og gyros fra rullende grill, forteller innehaver Zabih Sultani.

I tillegg til vanlig take-away blir det mulig å spise i restauranten, eller å få maten levert på døra.

– Vi har sitteplass til 50 personer, og vil i tillegg kjøre ut mat hver dag mellom 15 og 22. I helgene blir det nattåpent fram til 03.30 for dem som er sultne på den tiden av døgnet, sier Sultani.

Han ønsker å servere mat av bra kvalitet til en rimelig penge.

– Åpningshelgen kjører vi gode tilbud fra fredag til søndag, og alle er hjertelig velkomne til å besøke oss, sier Zabih Sultani, som skal drive Tasty sammen med seks ansatte.