Beitstad turn imponerer

Takket være Lars Lervik (29) hevder Beitstad turn seg nasjonalt – og internasjonalt. Hver uke trener han 240 turnere enten i Beitstadhallen eller Steinkjerhallen. 20 av dem er konkurranseturnere.

Her er vinnerne av Opplandspokalen 2018, senior herrer i tumbling: Opplandspokalen er en årlig konkurranse i nasjonale klasser iTroppsgymnastikk og gymnastikkhjul på Lillehammer. Beitstad turn vant selveste Opplandspokalen 2018 i vår. Fra venstre Thomas Westermann, David Teistholmen Gulstad, Sander Behrns, Torbjørn Kolberg, Ove Ditløv og Espen Kjølstad. Trener Lars Lervik i midten. Foto: Jon Christian Johansen. 

Nyheter

Forrige helg kom konkurransegruppa til Beitstad turn hjem med en 12. plass fra NM i Stavern. Og to helger før det kom de hjem med selveste Opplandspokalen 2018. Det er et årlig stevne i troppsgymnastikk i Lillehammer.