Satser sammen

Norconsult kjøper hele virksomheten i Sivilingeniør Anders Overrein AS, som flytter inn Norconsults lokaler på Steinkjer.

Sivilingeniør Anders Overrein og Norconsult satser sammen. Her ser vi Anders Overrein og Rune Gjermo fra Norconsult. 

Nyheter

Sivilingeniør Anders Overrein i Steinkjer og Norconsult slår kreftene sammen for å styrke sin tverrfaglige satsing i Trøndelag. Det melder de i en felles pressemelding fredag.

– Dette blir spennende. Det er et strategisk riktig valg for oss nå, og vi skal bringe videre den nære relasjonen vi har til våre oppdragsgivere, selv om vi blir en del av et større miljø, sier daglig leder Anders Overrein.

Fra og med 1. mai 2018 blir Sivilingeniør Anders Overrein AS en del av Norconsult. Norconsult kjøper hele virksomheten i Sivilingeniør Anders Overrein AS, som flytter inn Norconsults lokaler på Steinkjer i løpet av september 2018.

– Vi skal fortsatt tilby vår spisskompetanse innen byggforvaltning, energiledelse og prosjektadministrasjon, være lett tilgjengelige og fleksible. I tillegg gir sammenslåingen oss tilgang til et helt unikt nettverk av rådgivende ingeniører, både her hjemme og internasjonalt. Ved å gå sammen med Norconsult, som er Norges største tverrfaglige miljø på området, kan vi tilby enda bedre løsninger for våre kunder, forklarer Overrein.

Bygger felles fagmiljø

Selskapene har satt seg et felles mål om å bygge et større og sterkere fagmiljø innen byggforvaltning og energiledelse, som blir en ny avdeling i Norconsult.

– Norconsult har samarbeidet med Overrein over flere år og vet at selskapet allerede leverer sterke løsninger som er godt tilpasset kundenes behov. Oppkjøpet er derfor et viktig bidrag til vår satsing innen byggforvaltning og energiledelse. Gjennom å tilby tjenester innenfor dette området ønsker vi å hjelpe offentlige og private byggeiere med å optimalisere forvaltningen av bygg slik at driften blir kostnadseffektiv, samt at realkapitalen sikres, sier Rune Gjermo, leder for Norconsults Steinkjerkontor.

Gjermo kom fra stillingen som eiendomssjef i Nord-Trøndelag fylkeskommune i februar i år og blir sammen med Anders Overrein sentral i utviklingen av Norconsults forretningsområde Byggforvaltning.