Polsk butikk på Nordsia

Polske Elwira Moscinska har åpnet butikk på Nordsia. Så langt er hun godt fornøyd. Om alt går etter planen, kan det bli slik at hun også skal lage mat.

– Jeg syns det smaker mye bedre av polsk skinke og sild. Det er selvsagt hver sin smak, men det hadde vært artig om folk i Steinkjer ville smake på noe av den polske maten jeg selger, sier Elwira Moscinska, som har bodd i Norge i ti år i lag med familien sin. I Søndre Egge. 

Nyheter

– Jeg har veldig lyst til å lage mat – i tillegg til å selge mat. Jeg må undersøke med Mattilsynet, så får jeg se hva det blir til, sier Elwira, som selger både hermetisk og fersk mat, blader, godterier og mere til. I fremtiden kan det bli matservering. Polski sklep (Polsk butikk) – som butikken heter, er åpen hver dag bortsett fra søndag.