Kina kan bli et marked

Denne våren har Regine Nagelhus kurset lærere i hele Norge i sin lese- og skrivemetode; iMAL. Snart kan utlandet stå for tur. Også Kina, for der skal barna lære seg engelsk!

– Håvard Belbo og T: LAB har vært viktige bidragsytere til iMAL, sier Regine Nagelhus. Belbo sier de er imponert over hva hun har klart å få til. – Jeg er imponert, men ikke overrasket. Vi har sett at hun er grundig på det faglige. Det tar tid å gå stegene – koble på de riktige folkene, slik at utviklingen bli vellykket, sier daglig leder i T: LAB, Håvard Belbo. De er i Kunnskapsparken.  Foto: trine

Nyheter

Kort fortalt har Regine Nagelhus sin lese- og skrivemetode iMAL vist oppsiktsvekkende resultater. Seksåringer lærer seg å lese allerede de første månedene på skolen. I Grimstad har kommunen innført metoden på alle barneskoler.