Kortnebbgåsfestivalen arrangerte konsert på eldresenteret

Didrik sjarmerte

Didrik Solli-Tangen sjarmerte alle da han holdt intimkonsert ved Beitstad eldresenter onsdag formiddag. Ikke minst Målfrid Rostad – som ble 95 år.

95 år: Didrik Solli-Tangen visste at Målfrid Rostad fylte 95 år onsdag, så han sang en sang spesielt for henne også. – Vi har gledet oss veldig til dette. Vi som bor her vil så gjerne at det skal være litt underholdning, sier Molle, som den flotte 95 år gamle damen kalles.  Foto: Trine Binde Bratberg

Vi sprang ut av senga i dag morges. Så mye gledet vi oss

95 år gamle Molle
Nyheter

– Vi sprang ut av senga tidlig i dag morges. Utenfor vinduet mitt sto til og med turnébilen til Didrik parkert. Nå gleder vi oss veldig til å høre han. Vi som bor her vil så gjerne at det skal være litt underholdning, sa Molle, som hun kalles, på sin 95-årsdag.