Prix Beitstad inviterer til ryddeaksjon

Prix Beitstad inviterer nå sine ansatte, kunder og medeiere med på ryddeaksjonen «Coop rydder Norge».

PRIX BEITSTAD: Olav Morten Ressem, Yulia Vennes og Tone Sandsæter etter at Coop Prix Beistad hadde blitt oppgradert for én million kroner i fjor høst. 

Nyheter

– Forsøpling angår oss alle, og vi i Coop vil ta vår del av ansvaret. Sammen med kundene, som også er våre eiere, skal vi nå bidra i arbeidet med å rydde Norge, sier butikksjef Yulia Vennes hos Prix Beitstad.

«Coop rydder Norge» vil engasjere kunder, medeiere, ansatte og støttespillere til å delta i ryddeaksjoner – over hele landet. Aksjonen blir arrangert i nært samarbeid med organisasjonen Hold Norge Rent og deres strandryddeaksjon første uken i mai.

Fra 30. april til 6. mai vil en rekke lokale Coop-butikker over hele Norge dele ut gratis ryddekit. Samtidig blir det satt opp flere returpunkter for søppel i forbindelse med aksjonen.

– Vi i Coop er heldige som har over 1,6 millioner medeiere – og butikker over hele Norge. Sammen styrker vi innsatsen mot forsøpling. Ved siden av å være et lite, men viktig bidrag, er målet at aksjonen bidrar til bevisstgjøring og forståelse for omfanget av problemet, sier en engasjert butikksjef.