Tjen penger på strandrydding

Med 100 kroner i «betaling» for hver innleverte sekk med plast og søppel inviterer Sparebank1 SMN til plastdugnad i Steinkjer, Verran og Inderøy.

DUGNAD: Gunnar Thorsen og May Skjerve i Sparebank1 SMN inviterer til en storstilt plastdugnad. Med seg på laget har de kommunene Steinkjer, Verran og Inderøy – her representert med Geir Asle Rotabakk (t.h.), varaordfører i Verran kommune, kommunegartner Kristel Vaag Moe i Steinkjer kommune og Bjørn Ingolf Bakkhaug i Inderøy kommune. 

Nyheter

– I fjor løftet vi fram musikkorpsene og støttet over 100 skolekorps i det store «korpsløftet». I år inviterer vi til en plastaksjon i Beitstadfjorden. Målet er å få rydde langs strandsonen i de tre kommunene Steinkjer, Verran og Inderøy, sier banksjef Gunnar Thorsen i Sparebank1 SMN.