Hjalp ulykkelig rumener

For tre år siden gikk Inger Lise Baugh forbi en ung mann som satt utenfor Sparbutikken i sentrum hver morgen. Hun startet med å smøre matpakke til han, før hun ba han flytte inn til henne. Nå reiser hun til Romania for å se på huset han bygger til familien.

tok initiativ: Grethe Dalemark (høyre) tok initiativ til å samle inn penger. – Da Victor kom til Steinkjer traff han gode mennesker som Inger Lise (venstre) og Kari (Hoseth) med flere. Etter hvert var vi flere som ble kjent med Victor. Inger Lise og tre damer reiser ned til Victor nå, der han sjekker hvordan det går med husbyggingen. Jeg vil nå bidra med å samle inn litt penger, sier Grethe Dalemark.  Foto: trine

Nyheter

– Han så veldig lei seg ut. Han var som en underkuet hund. Etter hvert klarte jeg ikke å se på hans ulykkelige liv, så jeg tilbød Victor, som han heter, å bo hos meg. Jeg hadde et rom ledig, sier Inger Lise Baugh, som i lag med flere av Victors gode hjelpere i Steinkjer nå reiser til Romania for å se på huset som Victor bygger til familien sin.