Fem mill. til fersk asfalt

Flertallspartiene vil bruke fem mill. kroner av overskuddet på 46 mill. kroner til å ruste opp nedslitte kommuneveger.

KARJOLVEGEN: – Her er det mer grus enn asfalt, og slik er det på mange kommuneveger, så vi vil bruke fem mill. kroner av overskuddet til reasfaltering. Karjolvegen i Sørlia er bare et av mange eksempel, sier varaordfører Øystein Bjørnes (H) med et politisk flertall i ryggen. Det meste av overskuddet skal settes på fond, men politikerne varsler flere ekstrabevilgninger i vår. Fra venstre Kristoffer Vikan (Frp), Øystein Bjørnes (H), Bjørn Ludvig Bergsmo (Sp), Tor Arne Garnvik (V) og Stein Egil Krogstad (KrF). 

Nyheter

– Vil vil bruke en betydelig sum av overskuddet til reasfaltering av kommuneveger. Det vil også komme flere tiltak, men det meste av overskuddet skal settes på fond, sier varaordfører Øystein Bjørnes (H).