Tildelt kunstnerstipend

Skuespiller Silje Lindberg fra Steinkjer er tildelt et arbeidsstipend fra Kulturrådet. Nå ønsker hun å gjøre mer i Trøndelag.

silje Lindberg: – fra Steinkjer jobber som frilans skuespiller. Nå har hun fått et arbeidsstipend for ett år. – Nå gleder jeg meg bare til å fortsette arbeidet med egne prosjekter. Foto: Marie Yako.  Foto: Marie yako

Nyheter

– Jeg fikk utdelt arbeidsstipendet for yngre nyetablerte kunstnere for ett år. Det er på 261.000 kroner. Dette gir meg en fantastisk mulighet til å fortsette arbeidet fremover med litt mer sikre rammer. Stipendet vil bidra til å kunne prioritere arbeidet jeg gjør som skapende scenekunstner, sier Silje (27), som føler det er til stor inspirasjon for henne.

Hun jobber som frilans skuespiller og skapende scenekunstner. Hun er utdannet fra skuespillerutdanningen ved Nord Universitet i Verdal (2012 – 2015) og har medvirket som skuespiller blant annet i forestillingen «Snøhula» ved Turnéteatret i Trøndelag i 2016. Hun driver også kompaniet Liavaag/Lindberg som jobber både innen scenekunst og film.