Slo sammen fylkeslagene

Fylkeslagene til partiet Demokratene i Norge i Nord- og Sør-Trøndelag er slått sammen.

Påtroppende styre i Trøndelag fylkeslag, f.v.: Roger Gundersen, Trond Rennan, Rune Johnsen (nestleder), Kjetil Østhus, Helge Okstad og Tor-André Hopen (leder). Ikke tilstede: Kjell Arne Trana, Torgeir Slind og Frank Kåre Hansen. 

Nyheter

I anledning fylkessammenslåingen hadde fylkeslagene i Nord- og Sør-Trøndelag felles årsmøte sist lørdag hvor fylkeslagene formelt ble slått sammen og nytt styre valgt.

Påtroppende fylkesleder, Tor-André Hopen, sier at selv om Demokratene i Norge på forhånd var sterkt kritisk til den politiske prosessen som foregikk i forkant av fylkessammenslåingen, hvor innbyggernes ønske og krav om folkeavstemning ble ignorert av regjeringen og fylkespolitikerne, må de som lite politisk parti i opposisjon likevel ta til etteretning at det nye Trøndelag fylke nå er et faktum.

- Vi har etter årsmøtet, som forøvrig ble avholdt i Malvik kommune, fått et sterkt og samlende styre i vårt nye Trøndelag fylkeslag som frem mot neste års kommune- og fylkestingsvalget vil markere oss og fremme vårt partipolitiske program sterkere enn noen gang tidligere, noe vi gleder oss til, sier Hopen.