Naboer i tett samarbeid

JOBBiT og Adecco skal samarbeide tett om å finne rett person til ledige stillinger i Steinkjer.

SAMARBEID: Alexander Støvik Kjølstad i JOBBiT og Smart Norway gleder seg til å samarbeide med Inger Mari Bomo og Adecco. Foto: Thomas Jergel.  Foto: Thomas Jergel

Nyheter

– Vi har ulike fagområder vi er best på, sammen blir vi et superteam, sier Alexander Støvik Kjølstad i JOBBiT og Inger Mari Bomo i Adecco, som er lokalisert på Drivhuset.

Digital markedsføring

Tidligere JOBBiNT ble startet i august 2012, og var opprinnelig et kontaktpunkt for jobbmarkedet i Nord-Trøndelag. I starten var det organisert som en medlemsorganisasjon med støtte fra Nord-Trøndelag fylkeskommune, og i fjor ble arbeidsmarkedet utvidet til hele nye Trøndelag.

1. arpil i år overtok Smart Norway eierskapet i JOBBiT og er nå i gang med å stake ut kursen framover.

– Vi skal bygge videre på det vi er gode på i våre selskap, nemlig digital markedsføring, sier Alexander Støvik Kjølstad.

JOBBiT skal fortsatt hjelpe bedrifter og offentlige virksomheter med å synliggjøre jobbmuligheter og ledige stillinger.

– Vi skal også bidra til å digitalisere og profesjonalisere ansettelsesprosessene. Da passer det veldig bra med et samarbeid med Adecco, sier Alexander Støvik Kjølstad.

Smart å være kunde av JOBBiT

JOBBiT blir nå en del av Smart konsernet som består av morselskapet Smart Norway, webbyrået Smart Media, konsulentselskapet Smart Labs, og filmproduksjonsselskapet Camerat.

– Det at vi kan kombinere JOBBiT med andre oppdrag vi gjør for våre kunder, tror jeg blir viktig. Allerede har vi mange kunder som kjøper nettside og film hos oss fordi de trenger å fremstå attraktiv for nye medarbeidere. Det tror jeg enda flere kommer til å forstå viktigheten av i årene som kommer, sier Alexander Støvik Kjølstad.

Naboer på Drivhuset

Inger Mari Bomo er veldig glad for at samarbeidet er på plass.

– Vi har vært i samtaler med JOBBiT om samarbeid tidligere også. Etter at Smart Norway overtok eierskapet har vi konkretisert samarbeidet mer enn tidligere. Det at vi er samlokalisert er selvfølgelig også en fordel, mener hun. JOBBiT og Adecco sitter nå på nabokontorene til hverandre på Drivhuset Steinkjer.

Adecco de siste årene fått flere og nye arbeidsoppgaver.

– I tillegg til å levere vikarer jobber vi mye med rekruttering til faste jobber, forteller Inger Mari Bomo.

Øyvind Bones