Er vi alle trøndere?

Torsdag kveld var det premiere på årets russerevy «99 % FERDIG». Det er en revy fullpakket med sketsjer, låter og energisk dans. Tar man turen til Dampsaga i helga, blir man oppdatert på ungdommenes verden.

værnes ligger vel i Trondheim: – sier reporteren i midten (Inga Kjesbu Otters land) som intervjuer en sør- og en nordtrønder etter fylkessammenslåingen. Sørtrønderen til venstre (Jon Martin Kjesbu) vet ikke altfor mye om hva som befinner seg nord for Trondheim, mens nordtrønderen (Julie Nilsen) vet det meste. Om både det ene og det andre. Bak står fotografen (Martine Haugan).  Foto: trine

Nyheter

Russerevyen starter med en filmsnutt – med mange klipp av hendelser fra året 1999, da årets russ ble født.

Deretter går det slag i lag med selvskrevne sketsjer, fine låter – både selvskrevne og lånte, og ikke minst dans. Denne russegjengen har øvd lenge og mye, både på dans og tekster, for alt satt! Det hele var mer enn 99 % ferdig, som revyen heter, for her hørte man ingen sufflør i det fjerne. Det trengte ikke denne gjengen! I hvert fall ikke på generalprøven, der vi var.